Loading

5 lucruri de făcut în ultima zi de Electric Castle

Din păcate, astăzi este ultima zi de Electric Castle. Din fericire, încă mai aveți timp să să vă bucurați de toate activitățile pregătite pentru voi de organizatorii și partenerii festivalului.

Noi le-am încercat pe toate. Ne-a luat ceva timp, dar am reușit, și vă propunem top 5 cele mai faine lucruri de făcut astăzi, în ultima zi.

1.Teledisko – cea mai mică discotecă din lume

festivalier

Ce vedeți în imagine este o cabină în care puteți intra împreună cu încă 2 – 3 prieteni (sau chiar singuri, de ce nu?) și să dansați pe o piesă aleasă de voi. Deși spațiul este mic, nu vă lăsați înșelați de aparențe. Va fi o experiență disco all inclusive. Nu vă dăm mai multe detalii pentru că ar fi păcat să nu le descoperiți singuri.

Avem, totuși, un hint: butonul de FOG să fie apăsat doar când sunteți siguri că piesa e aproape de final. Noi am estimat greșit și în imagine puteți să vedeți cum iese fum din cabină pe la minutul 1:24.

Teledisko este o activare oferită de smart – official ride al Electric Castle 2017 pentru al doilea an consecutiv. O puteți găsi chiar în spatele corner-ului smart din zona Main Stage.

2. Lords of lightning – fulgere peste Bonțida

festivalier

Artiști din Noua Zeelandă și Marea Britanie și-au dat mâna și fulgerele și au creat un moment care se potrivește la fix cu atmosfera de la Electric Castle. Fulgere generate artificial, cu lungimi de până la cinci metri, sunt proiectate peste Bonțida și totul arată foarte spectaculos.

Hint: îi veți găsi între ieșirea de la Main Stage și corner-ul Becks.

3. Încăperile castelului Banffy

festivalier

Anul acesta, pentru prima dată, putem intra și în interiorul castelului Banffy. Aici veți găsi mai multe instalații de artă interactivă, dar și o amenajare inedită creată special pentru perioada festivalului. Din nou, nu vă dăm mai multe detalii, dar vă încurajăm să mergeți în castel și să descoperiți singuri ce se află acolo.

Hint: intrarea este în vecinătatea lounge-ului Enel și a zonei cu deserturi.

4. Silent disco

festivalier

În primul rând, drumul până la zona cu Silent Disco este foarte frumos. Când ajungeți acolo veți primi o cască cu 3 canale cu muzică. Mai apoi, tot ce trebuie să faceți este să alegeți muzica preferată & să dance like there’s no tomorrow.

Hint: volumul sunetului poate fi reglat de pe casca stângă. Tot de acolo puteți schimba și canalul de muzică.

5. În lanțuri la castel

festivalier

Nu vă speriați, treaba e foarte bună. Orice festival trebuie să aibă genul ăsta de distracție care să ne amintească de iaramarocul copilăriei noastre. Veți găsi acest loc magic chiar la ieșirea din spatele castelului.

Hint: au și stroboscop.

Have fun!

Participarea Festivalier la Electric Castle este oferită de smart – Official Ride al Electric Castle 2017 pentru al doilea an consecutiv. La inceputul lunii iunie au fost lansate pe piață noile modele smart electric drive: smart fortwo ed și smart forfour ed.

Vă încurajăm să le urmăriți la Electric Castle, să mergeți la corner-ul smart și să aflați mai multe detalii despre aceste modele noi. Plus că tot acolo, după ce luați contact cu mașinile electrice smart, veți găsi și alte surprize foarte simpatice. Take a look and get smarted!

Leave a Reply

X