Loading

AWAKE Festival: 3 zile la Castelul Teleki

Am mai scris pe scurt despre AWAKE Festival aici, dar am zis să revenim cu mai multe detalii pentru că nu vorbim despre orice festival, ci despre unul care va fi foarte tare. De ce credem asta? Pentru că organizatorii, cei de la Emagicne-au bucurat de-a lungul timpului cu foarte multe concerte foarte faine: Roger Waters, Depeche Mode, Shakira, Lady Gaga, Sting, Metallica, Lenny Kravitz, Iron Maiden, Red Hot Chili Peppers.

Plus că tot Emagic a organizat și festivalul B’ESTFEST de care ne leagă amintit foarte frumoase – am fost voluntari la prima ediție, iar mai apoi am stat în primele rânduri la toate edițiile. Ne pare tare rău că festivalul nu a mai continuat, încă se simte lipsa lui.

Daaaar să revenim în prezent. În perioada 1 – 3 septembrie 2017 vom avea festivalul AWAKE  în cel mai frumos castel baroc din Transilvania – Castelul Teleki, din județul Mureș. Va fi chiar ca în povești: trei zile și trei nopți cu concertele unor artiști veniți de peste mări și țări: Knife Party, Tom Odell, Modestep, Dirtyphonics, Aeroplane, Mazde, Axel Thesleff și mulți alții.

Pe cine asculți la AWAKE și cum arată programul? 

festivalier

Cum poți ajunge la Castelul Teleki?

Domeniul Castelului Teleki se află pe Drumul Național 15, între Târgu Mureș și Reghin, drum care poate fi parcurs foarte ușor si rapid în zilele de festival. Publicul are la dispoziție mai multe opțiuni pe partea de transport:

  • Curse directe cu autobuzele AWAKE puse la dispoziție de Balint Trans, vor pleca spre festival în fiecare zi din week-end-ul 1-3 septembrie, din centrul orașului Târgu Mureș, începând cu ora 15:00. Acestea circulă până la intrarea în festival și retur, vor fi curse regulate cu o frecvență de aproximativ 20 de minute, până la 4:00 dimineața. Cursele se fac contra cost, un bilet de transport pentru un drum urmând să coste 5 lei.
  • Trenul. Există mai multe trenuri CFR care pornesc din Târgu Mureș și opresc în Gornești, de la orele 14:25, 15:30, 19:15, 22:50. Există variante de tren și pentru retur, cei interesați de programul exact al acestora putând accesa site-ul CFR Călători pentru detalii complete.
  • Mașina – este bine de știut că există spațiu pentru parcare. Accesul în parcare va fi gratuit, însă de la mașină până la intrarea în festival va trebui parcursă o distanță de aproximativ 1 kilometru.
  • Motor și bicicletă. Fiind un drum scurt și bun, traseul Târgu Mureș – Gornești poate fi făcut lejer și pe două roți. Asociația Unda Verde și Fundația Comunitară Mureș au pregătit un traseu cicloturistic între Târgu Mureș și Gornești, chiar pe malul Mureșului, printr-un decor verde și frumos.

festivalier

festivalier
Credit foto: Bereczky Sándor

De unde poți cumpăra bilete?

Avem vești bune și aici. Dacă te grăbești, mai găsești bilete:

  • bilete presale la prețul de 181 RON. LINK AICI.
  • bilete presale + camping la prețul de 205 RON. LINK AICI. 
  • bilete pentru ziua 1, ziua 2 sau ziua 3, la prețul de 79 RON/zi. LINK AICI.
festivalier
Credit foto: Bereczky Sándor

În încheiere vă lăsăm cu harta festivalului, cu site-ul pe care găsiți detaliile complete, și cu sfatul nostru de a nu rata acest festival. Nu de alta, dar sigur veți regreta. Haha, am făcut și o rimă.

Have fun!

festivalier

 

Leave a Reply

X