Loading

Black Rhino – music and communities

Dragi festivalieri pasionați de muzică electronică, ni se anunță lucruri bune. Tocmai ce am aflat de proiectul Black Rhino Music – un hub dedicat culturii muzicale și sunetului. Vor fi în perioada următoare conferințe, evenimente, emisiuni video și audio, interviuri, lansări de albume și single-uri.

Echipa proiectului este formată din oameni cu experiență în organizarea concertelor și festivalurilor, așa că viitorul sună bine și la propriu și la figurat, cum s-ar spune!

festivalier

Black Rhino Music Conference #1: Music and Communities

Ce ne-a bucurat pe noi foarte tare când am aflat de proiect? Chiar primul eveniment Black Rhino Music: conferința Music and Communities care are ca subiect relația dintre muzică și comunitățile dezvoltate în jurul sunetului. Invitații acestei ediții sunt Noah Ball, managing director al festivalurilor Outlook, Dimensions, Sunfall, Soundwave, și Geoff Wright aka Presha, radio și nightclub Dj, promoter, distribuitor și manager al labelului Samurai Music Group.

Se va discuta despre selecția artiștilor, promovarea unui anumit sunet, marketing și distribuție, pornind de la exemplele oferite de festivalul Outlook și de Samurai Music.

Ce: Black Rhino Music Conference #1
Când: 28 martie 2017, ora 19:00
Unde: Club Expirat. Sala Compresoarelor
Facebook Event

festivalier

Accesul la conferințe este gratuit și înscrierile se fac printr-un e-mail de rezervare la adresa info@blackrhinomusic.ro.

Noi vom fi acolo și vom povesti ce-am văzut și auzit, dar vă încurajăm și pe voi să participați la această primă conferință. Ne vedem acolo, da?

Bonus – Presha, Dyl, Fane și Low Freq

După conferință, pe 30 martie, tot în Expirat, Black Rino Music îi are invitați pe Presha, Dyl, Fane și Low Freq pentru o seară de club dedicată sunetului drum and bass.

Facebook event aici

festivalier

Seria de conferințe este co-finanțată de Autoritatea Fondului Cultural Național și se bucură de parteneriatul cu Best Music, Boarders, Crossfit Groove, Expirat Club, Festivalier, Good stuff, Grafic Skull, Hangout Music, IQads, Fundația Cărturești, Ginger Group, Good Vibes, Studio148, Uman.

 

Leave a Reply

X