Loading

Bursa de Spectacole organizează primul eveniment de speed networking la Sibiu

Suntem tare fericiți! Anul acesta vom merge la Bursa de Spectacole – structură asociată Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, un eveniment de 6 zile care reunește în fiecare an unele dintre cele mai importante festivaluri de artele spectacolului din lume, companii de teatru, organizații culturale, artiști independenți.

Vom participa la Atelierul “Festivalurile în secolul 21. Cui se adresează, cum le organizăm, cum le finanțăm?”, despre care am povestit aiciși vom scrie mai apoi tot ce-am aflat de la directorii următoarelor festivaluri: IKSV/Istanbul Theatre Festival (Turcia), Brighton Dome & Brighton Festival (Marea Britanie), Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá (Columbia) și Golden Mask Festival (Rusia). De abia așteptăm!

Până atunci, vă ținem la curent cu evenimentele din cadrul Bursei de Spectacole.

festivalier

Primul eveniment de speed networking pe teme culturale de la Sibiu

În 14 iunie (intervalul 10:00-13:00), în premieră la Sibiu, va fi organizat un eveniment de speed networking – întâlniri rapide (10 minute) și concise la care cei care se înscriu își pot prezenta proiectele producătorilor, programatorilor, directorilor de festivaluri, liderilor culturali de talie mondială vizați, interesați de colaborări și producții internaționale de dans contemporan, spectacole de stradă, circ, păpuși, film sau spectacole interdisciplinare.

Participanții pot alege din lista pusă la dispoziție de către organizatori mai mulți profesioniști pentru discuții, astfel că în decursul unei ore pot avea discuții punctuale cu cinci profesioniști (la fiecare 50 minute, 10 minute pauză).

Informații utile

Înscrierile sunt deschise până în 9 iunie, ora 00:00 și se adresează atât artiștilor și instituțiilor de spectacole care s-au înscris la Bursă pentru ediția din acest an, dar și celor care nu s-au înscris, dar care doresc să participe la acest eveniment de networking. Taxa de participare este de 150 de lei și se aplică doar pentru cei care nu sunt înregistrați deja la Bursă.

Evenimentul se va desfășura doar în limba engleză.

Înscrierile se pot face accesând link-ul: https://goo.gl/kCN7fE

Descrierile profesioniștilor cu care vă puteți întâlni: https://goo.gl/IeRXZg

Și ca să aveți spor, organizatorii Bursei de Spectacole v-au pregătit o listă cu 10 sfaturi utile pentru speed networking de succes:

festivalier

Leave a Reply

X