Loading

Concurs: Fii reporter Festivalier la Outlook Festival 2017 în Croația!

Împreună cu prietenii noștri de la Black Rhino, partenerii Outlook Festival în România, oferim o invitație la ediția 2017 a acestui festival, care va fi pe 7 – 10 septembrie, în Croația.

Căutăm pe cineva care știe să surprindă în imagini atmofesfera unui festival și îl numim Reporterul Festivalier la fața locului. Poți fi chiar tu, iar fotografiile tale vor fi publicate pe conturile noastre de Facebook, Instagram, dar și pe www.festivalier.ro, cu credit foto. În plus, când te întorci de la Outlook Festival, stăm de vorbă cu tine și publicăm mai apoi un interviu pe site-ul nostru.

Despre Outlook Festival – „It is unlike any other festival site in the world!”

Outlook Festival este cel mai mare festival de  Soundsystem Culture din Europa, care îi aduce timp de patru zile pe unii dintre cei mai importanți DJ underground de house, techno, dubstep, reggae, dub, hiphop, garage, grime, electronica etc.

Și partea și mai inedită acum urmează: festivalul are loc într-un fort roman abandonat: Fort Punta Christo, în Stinja, Croația. Sistemele de sunet amplasate între fortificațiile antice creează o experiență memorabilă pe care merită să o trăiești și să o fotografiezi.

Ca să înțelegi și mai bine despre ce este vorba, urmărește video-ul de mai jos. Încă ceva: anul acesta festivalul împlinește 10 ani, deci se anunță cea mai tare ediție de până acum. Știm noi sigur!

Cum participi?

Este simplu. Concursul are loc în perioada 1 – 10 august 2017 (inclusiv). Tot ce trebuie să faci este să alegi cele mai faine 5 fotografii ale tale de la festivaluri & concerte (să fie și pe zi, dar și pe noapte), care să surprindă atmosfera evenimentului, să faci o arhivă cu numele tău, să ne-o trimiți la noi@festivalier.ro folosind wetransfer.com.

Important: concursul nostru este pentru toți fotografii care iubesc festivalurile, nu ne adresăm doar profesioniștilor în domeniu. Fotografiile pot fi realizate fie cu telefonul mobil, fie cu un aparat foto profesionist sau nu.

Ce câștigi:

 1. Un bilet „Week-end Festival” la Outlook 2017, în perioada 7 – 10 septembrie, în Croația, cu acces la toate concertele din perioada menționată, la Fort Punta Christo.
 2. Fotografiile tale vor fi publicate pe paginile noastre de Facebook, Instagram și pe site, atât în perioada festivalului, cât și după, cu credit foto.
 3. Un interviu cu tine în care ne vei povesti cum a fost la festival va fi publicat mai apoi pe site-ul nostru. Stai liniștit(ă), discuția va fi foarte relaxată și simpatică. Ca noi.

Ce trebuie să faci dacă câștigi?

 1. Să mergi la festival în perioada 7 – 10 septembrie 2017
 2. Să ne trimiți în fiecare zi de festival câteva fotografii de la fața locului, cu oamenii, spațiul, scenele etc.
 3. După festival să ne trimiți cele mai bune fotografii ale tale de la Outlook, până pe 15 septembrie 2017. Din nou, precizăm că acestea vor fi folosite de noi doar cu credit foto.
 4. După festival să te vezi cu noi la o cafea și să ne povestești cum a fost.
festivalier
Fort Punta Christo, Croația

Cum și cine alege câștigătorul?

Echipa Festivalier.ro alege pe cine trimite la Outlook Festival în Croația. Ce vom urmări sau, altfel spus, care ar fi criteriile de selecție:

 1. Fotografiile trimise de tine în faza de înscriere să fie ale tale cu adevărat
 2. Să surprindă, așa cum mai spus, atmosfera festivalului respectiv. Asta pentru că, mai apoi, dacă vei câștiga, ne dorim fotografii de la Outlook Festival care să ne facă să ne simțim ca și cum am fi acolo.

Calendarul concursului:

 1. Perioada pentru înscrieri: 1 – 10 august 2017
 2. Jurizarea: 10 – 15 august 2017
 3. Anunțăm numele celui/celei care va merge la Outlook Festival: 15 august 2017

Clauze finale: ce te mai rugăm noi?

 • să ai peste 18 ani
 • să oferi Festivalier.ro dreptul de folosire asupra fotografiilor tale (cu menționarea întotdeauna a autorului)
 • când îți oferim invitația, să semnezi cu noi un acord prin care confirmi că te vei duce la festival în perioada menționată, că vei respecta cerințele concursului și că doar tu ești responsabil(ă) pentru acțiunile si comportamentul tău acolo.

Mult succes tuturor și de abia așteptăm să primim fotografiile voastre!

 

Leave a Reply

X