Loading

Festival în imagini: cum a fost la MTV Varna Beach?

După cum se poate observa, ne-a luat ceva vreme până ne-am regrupat.

În week-end, mai exact duminică, pe 12 august, am fost pe plajă, la MTV Varna Beach, un one day festival organizat în Bulgaria de MTV UK.

Cel mai tare și mai tare voiam să-i ascultăm live pe cei de la Years & Years, pe care i-am ratat atunci când au fost la Summer Well. Am suferit puțin când ei erau în România și noi eram în altă parte, dar am zis că Bulgaria este aproape și că e bine să vedem, cu ocazia asta, cum se fac festivalurile pe la vecini.

Din line-up au făcut parte, în ordinea intrării pe plajă și în valurile mării: Krisko, Tita, Papi Hans, Pavel & Venci Venc, Dara, 4Magic, Redfoo, R3wire&Varski, Years&Years, Rita Ora, Don Diablo. 

Pe măsură ce soarele apunea, se adunau tot mai mulți oameni în fața scenei. Sonorizarea a fost bună, scena arăta bine, luminile și grafica de pe ecrane erau foarte reușite, așa cum se poate observa și din fotografii. Tot ce trebuia să faci era să fii atent pe unde calci pentru că unii festivalieri erau încălțați, alții erau desculți. Eh, știi cum e pe plajă.

În orice caz, este exact acel tip de festival despre care putem povesti cel mai bine în imagini. Așa că, îți arătăm fotografiile noastre și pe cele oficiale primite de la organizatori, ca să-ți faci o idee despre atmosferă.

Iar dacă te gândești să mergi la anul, să știi că plaja din Varna e ok (recomandăm în mod special terasa El Kapan), iar ca organizare lucrurile au mers ceas. Nu s-a întârziat deloc, atmosfera a fost faină, oamenii s-au simțit bine. O să fim cu ochii pe tine și la anul, MTV Varna Beach!

Mulțumim, MTV UK și GMP PR!

Credit foto: Ollie Millington & Festivalier.

Leave a Reply

X