Loading

Festivalul Enescu – imagini și recomandări de concerte cu bilete disponibile

După cum vă spuneam recent, Festivalul Enescu a început pe 2 septembrie și se va desfășura până pe 24 septembrie. Suntem compleșiți de tot ce am văzut și ascultat în perioada asta. Am avut ocazia să asistăm la unele dintre cele mai reușite concerte de muzică clasică de până acum și ne-am dori ca festivalul să nu se termine vreodată.

E o atmosferă deosebită prin oraș în perioada asta. Veți vedea o agitație elegantă între Sala Palatului, Ateneul Român și Sala Radio, așa cum se poate observa și în selecția pe care am făcut-o noi din fotografiile oficiale ale festivalului.

În cazul în care încă nu ați ajuns la festival, am selectat pentru voi câteva concerte la care mai găsiți bilete dacă vă grăbiți. De asemenea,  vă încurajăm să folosiți și aplicația mobile a festivalului care vă ajută să țineți pasul și nota cu programul atât de variat.

Audiție plăcută!

Festivalul Enescu în imagini – preferatele noastre

5 concerte cu bilete disponibile – ultima săptămână de festival

  1. ENSEMBLE INSTRUMENTAL DE PARIS, CORUL NAŢIONAL „MADRIGAL-MARIN CONSTANTIN”Duminică, 17 septembrie, la ora 22:30, la Ateneul Român

          Detalii aici. BILETE AICI.

2. ORCHESTRE NATIONAL DE FRANCE

   Marți, 19 septembrie, la ora 20:00, la Sala Mare a Palatului

   Detalii aici. BILETE AICI.

3. ORCHESTRA E CORO DELL’ ACCADEMIA NAZIONALE DI SANTA CECILIA

   Joi, 21 septembrie, la ora 19:30, la Sala Mare a Palatului

   Detalii aici. BILETE AICI. 

ORCHESTRA DELL’ACCADEMIA NAZIONALE DI SANTA CECILIA

4. MAHLER CHAMBER ORCHESTRA

Sâmbătă, 23 septembrie, ora 16:30, la Ateneul Român

Detalii aici. BILETE AICI.

5. MEMBRI AI MAHLER CHAMBER ORCHESTRA

Duminică, 24 septembrie, ora 11:00, la Sala Mică a Palatului

Detalii aici. BILETE AICI.

PATRICIA KOPATCHINSKAJA

Aplicația de mobile este acum disponibilă

Festivalul Enescu are acum și o aplicație de mobile atât pentru Android, cât și pentru iOS, disponibilă la aceste link-uri din Google Play și Apple Store.

Cu ajutorul acestei aplicații puteți vedea programul zilnic, statusul biletelor (da, dacă v-ați hotărât să mergeți la un concert, puteți verifica imediat dacă mai sunt bilete), știrile de ultim moment, hărțile și adresele sălilor în care au loc concertele. De asemenea, aplicația are și o secțiune sepcială – Festivalul meu / My festival – unde vă puteți salva concertele la care v-ați luat bilete, iar în felul ăsta vă este mult mai ușor să vă orientați în timp și spațiu.

 

Leave a Reply

X