Loading

Festivalul Enescu și Samsung lansează aplicația mobilă Enescu Experience!

Revenim cu vești de pe tărâmul Festivalului Enescu, cel mai așteptat festival din București. Așa cum ne-am obișnuit încă de la edițiile anterioare, programul artistic este unul foarte amplu, cu zeci de concerte în spații și la ore diferite, cu evenimente conexe prin oraș și cu mult antren.

Și ca să ne putem orienta cât mai bine prin festival în perioada următoare, organizatorii ne-au dat o mână de ajutor la numai un click distanță: aplicația Enescu Experience, disponibilă gratuit atât în Google Play, cât și în AppStore, de descărcat de aici

Aplicația cuprinde atât cele peste o sută de concerte care fac parte din festival, cât și programele asociate, respectiv alte câteva sute de evenimente în spații necovenționale, în aer liber, muzee ș.a.

Dincolo de faptul că ai toate evenimentele într-un singur loc chiar pe telefonul mobil, dacă activezi și localizarea telefonului, atunci vei putea primi notificări despre evenimentele din apropiere și îți vei putea stabili mai ușor traseele prin oraș, de la un concert la altul.

 

 

Ce mai este util de știut este că harta utilizează serviciul Google Maps, iar cu ajutorul calendarului Festivalului, disponibil în aplicație, poți alege să vezi pe hartă doar evenimentele dintr-o anumită zi. De asemenea, cu ajutorul unor filtre, pot fi alese doar evenimentele din festivalul propriu-zis sau doar programele asociate, care au loc pe tot cuprinsul Bucureștiului.

Ca să extindem un pic discuția, în aplicație poți găsi concerte din Festival, transmisiuni directe și înregistrări în spații publice, concerte alternative, tururi ghidate prin oraș sau prin ateliere ale artiștilor români, proiecții de film, expoziții, evenimente after party, degustări, lansări de carte, reprezentații live. 

Aplicația Enescu Experience este oferită de Samsung – partener de inovație a Festivalului Enescu:

“În calitate de partener cu tradiție – suntem deja pentru al treilea an partener pentru inovație al Festivalului George Enescu – și de brand care susține inovația în domeniul cultural, am considerat necesară crearea unei aplicații de mobil pentru a amplifica experiența de participant la efervescența festivalului și pentru publicul avizat care caută să fie permanent informat prin intermediul spațiului digital. Aplicația Enescu Experience aduce la un loc tot spiritul festivalului, integrând atât experiențele din festival, cât și programele asociate. Ne bucurăm că am putut pune la dispoziția publicului larg un instrument digital facil, pentru a îmbunătăți experiența cu festivalul și memorabilitatea evenimentelor culturale conexe. Mulțumim echipei Festivalului care a coagulat eforturile tuturor partenerilor pentru a facilita informarea și accesul la întreaga gamă de evenimente”, a declarat Simona Panait, Marketing Director, Samsung România&Bulgaria.

Leave a Reply

X