Loading

Hai cu noi la Do it your way – One night music festival!

Am decretat în decembrie că 2018 va fi un an foarte bun și începem să ne dăm dreptate singuri. E bine să fii de acord cu tine însuți și să vezi în viitor. Haha.

În perioada asta lucrăm de zor la calendarul festivalurilor 2018! Am ajuns la concluzia că avem nevoie de câteva clone ca să putem merge peste tot, în București și în țară, la concertele, piesele de teatru și spectacolele de dans contemporan din diferite festivaluri. Revenim în curând cu multe detalii, așa că stați pe aproape și pregătiți-vă agendele!

Până atunci, ca să ne mai treacă dorul de festivalurile de vară, avem o recomandare pentru voi,  un eveniment la care de abia așteptăm să mergem.

Do it your way – One night music festival

Vineri, pe 16 martie, va avea loc Do it your way – One night music festival powered by Colorista, de la L’Oréal Paris, organizat de Pure Indie Entertainment.

Altfel spus, începând cu ora 19:00, pe scena din Fratelli Studios, îi vom asculta live pe cei de la The Boxer Rebellion, All We Are și Golan.

The Boxer Rebellion (UK)

Britanicii de la The Boxer Rebellion se întorc în  România după o perioadă de mai bine de trei ani.

Înființată în 2001, dintr-o mutare bruscă a solistului, Nathan Nicholson, de pe un continent pe un altul (din America în Europa, pe malul Tamisei), The Boxer Rebellion este astăzi una dintre cele mai apreciate trupe de muzică indie.

Muzica lor a fost inclusă și ca soundtrack în unele dintre cele mai cunoscute seriale: NCIS, Grey’s Anatomy, The Vampire Diaries, Shameless, One Three Hill.

Membrii trupei: Nathan Nicholson (vocal), Andrew Smith (chitară), Adam Harrison (bass), Piers Hewitt (tobe) și Ben Trigg (percuție).

Ne plac multe piese de-ale lor, dar vi le vom divulga pe e parcurs, în săptămânile următoare.

All We Are (UK)

Rich, Guro și Luis sunt din trei țări diferite, Norvegia, Irlanda și Brazilia, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se împrietenească în Liverpool și să pună bazele trupei All We Are.

S-au cunoscut în 2011, pe când studiau toți trei muzică la Liverpool Institute of Performing Arts. Obsesiile lor muzicale au devenit parte din trupa în care se află, influențată puternic de orașul în care locuiesc.

 Au debutat  în 2015 cu primul lor album , All We Are, care a fost primit foarte bine și comparat cu un sunet similar al celor de la The XX, Rhye și Wild Beast.

Cum își descriu ei muzica? Bee gees pe diazepam.

Membrii trupei: Guro Gikling (vocal, bass), Richard O’Flynn (vocal, tobe) și Luis Santos (chitară)

Golan (România)

Suntem mari fani Golan și ne-am bucurat extrem de tare când am aflat de acest festival pentru că nu ratăm concertele lor.

Cum a apărut această trupă? În 2013, după mai bine de 10 ani în Mandinga, Alex a decis că își dorește să înceapă un alt proiect. Pe când era în vacanță în Havana, a auzit muzică într-un subsol și așa l-a cunoscut pe Ernesto, cel de-al doilea membru al trupei.

Mihai a ajuns în Golan ca producător al piesei Lonely nights, apoi ca solist. El a fost vocea care s-a pliat întocmai pe dorințele celorlalți doi.

Golan înseamnă muzică electro, cu ritmuri cubaneze și de jazz. Trei medii diferite care se combină într-un amestec de armonii eclectice.

În 2016 au cântat în deschiderea austriecilor de la Parov Stelar, în turneul lor european. Iar anul trecut au lansat primul lor album, INTRO, la Arenele Romane cu un concert simfonic și invitați speciali. Albumul este o abordare personală care combină mai multe genuri muzicale.

Membrii trupei: Alexandru Burcea (trompeta), Ernesto Esnaldo (percuție), Mihai Ristea (vocal)

CONCURS 

Urmăriți pagina noastră de Facebook mai ales miercuri, 21 februarie. Atunci vom lansa un concurs cu invitații la Do it your way – One night music festival, pentru care le mulțumim prietenilor noștri de la Pure Indie Entertainment.

INFO

Biletele pentru concertele The Boxer Rebellion, All We Are și Golan din Fratelli Studios din București sunt disponibile online pe www.eventbook.ro la prețul de 65 lei. În limita disponibilității, biletele se pot achiziționa și de la intrare în club (la prețul de 85 lei). Accesul: +18

Muzica se aude mult mai bine cu un look #Colorista de la L’Oreal Paris!

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural

Leave a Reply

X