Loading

Hai la Romanian Jewelry Week 1.0 – Prima ediție, 22 – 27 septembrie 2020

Îi urmărim de ceva vreme pe cei de la Assamblage – Școala de bijuterie contemporană. Ne-am și gândit la un moment dat să ne înscriem la școală, dar festivalurile ne-au ocupat tot timpul și nu am apucat încă.

ATENȚIE: SE MODIFICĂ DATA. Așa că, atunci când am aflat că Assamblage organizează prima ediție ROMANIAN JEWELRY WEEK, în perioada 22 – 27 SEPTEMBRIE 2020, am zis că e musai să mergem, să vedem despre ce este vorba. Și nu doar că vrem să mergem, dar îți recomandăm și ție să nu ratezi evenimentul și îți spunem imediat de ce.

Alis Lalu, România, ring

De ce e musai să mergi la ROMANIAN JEWELRY WEEK? 

În primul rând, pentru că bijuteria contemporană, fie că vorbim despre autorii români sau despre cei din țări îndepărtate, merită admirată în cadrul unui festival, să ai ocazia să-i cunoști pe autori, să vezi ce i-a inspirat, care este stilul fiecăruia, din ce tipuri de materiale sunt create bijuteriile și așa mai departe. Este o lume fascinantă care merită să fie explorată cu orice ocazie. 

Fabiana Fusco, Italy – We are the same Brooch

150 de autori de bijuterie contemporană vin la București, iar pe parcursul a 6 zile vei putea participa la expoziții, conferințe, târg de bijuterie contemporană, lansări de carte, vernisaje și tururi ghidate care vor avea loc în spațiul centrului cultural ARCUB Gabroveni și în alte opt locuri partenere din București.

Margherita Forgione, Italia – Hard black

70 designeri prezenți sunt români, iar 80 de creatori vin din Portugalia, Italia, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Elveția, Canada, Israel, China, Norvegia. Printre aceștia se numără și reprezentanți de la Milano Jewelry Week, PIN – Asociația de Bijuterie Contemporană din Portugalia, școli de bijuterie contemporană renumite precum Alchimia (Florența) și Krama (Atena).

Toate detaliile de care ai nevoie sunt aici, pe site-ul oficial, dar și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Și stai pe aproape, revenim cu mai multe informații în curând!

Teodora Rus, România

Imaginea din header: Alexandra Ungurelu, România, Brosa Boundary1-Taboo.

Leave a Reply

X