Loading

icee.fest se întoarce cu invitați de la Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times

Trebuie să facem o mărturisire: echipa noastră, în proporție de 100%, este foarte preocupată de tehnologie, de felul în care o folosim în avantajul nostru în fiecare zi, într-un mod echilibrat și inteligent. Mai ales inteligent pentru că aici ne cam pierdem cu firea de multe ori :))

Așa că, vă dați seama că un festival despre tehnologie și Internet este exact în curtea noastră festivalieră.

icee.fest, căci la el băteam apropos-uri mai sus, revine anul acesta în perioada 14 – 15 iunie, la Grand Cinema & More din București.

Organizatorii au anunțat mai devreme că peste 130 de companii majore din digital & tech vor trimite la București experți de top care vor susține prezentări și work-shop-uri.

Tot astăzi au fost divulgate și primele companii confirmate pentru ediția 2018: Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London, Unruly.

Ce este nou în 2018? 

În afara subiectelor de la edițiile anterioare (creativitate, campanii virale, tehnologii de marketing și conținut, e-commerce, e-health, realitate virtuală și augumentată, antreprenoriat, startups și investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, își extinde anul acesta sfera de acoperire și abordează subiecte importante, cum ar fi blockchain și cryptomonedele.

De asemenea, o altă premieră ar fi includerea unui subiect nou: agritech, despre impactul tehnologiei în agricultură, cu invitați speciali care vor oferi detalii despre cele mai noi soluții.

Proiectul iCEE.health, care analizează modul în care tehnologia schimbă medicina, va continua în 2018 cu o mai mare amploare.

Bilete

În această perioadă este valabilă oferta promoțională de achiziție a cel puțin două bilete la prețul de numai 150 de euro/bucata, ofertă disponibilă până la data de 25 aprilie. 

Oferta chiar este foarte bună, așa că vă recomandăm să vă grăbiți și să vă cumpărați bilete cât mai repede.

Leave a Reply

X