Loading

Începe Electric Castle 2017! Ce trebuie să știi neapărat?

Astăzi începe Electric Castle, un festival pe care îl așteptăm ca și când!

Ne-am tot întrebat dacă va ploua sau nu, dar ne place ploaia oricum și ne-am pregătit pelerinele de ploaie, apoi am povestit cu Andi Vanca, Head of Communications, despre edițiile anterioare și despre cea de săptămâna asta și ne-am uitat peste program de foarte multe ori. Să fim siguri că nu ratăm ceva.

Am zis să facem pentru tine o recapitulare cu lucrurile pe care nu ar trebui să le scapi din vedere ca să ai o experiență electrizantă și făr’ de griji.

1. Verifică ce poți lua cu tine și ce nu!

Este bine de știut că:

  • poți avea la tine: apă în pet sigilat, aparate foto profesionale și camere video, mâncare (doar în zona de camping) etc.
  • nu poți avea la tine: alcool, animale, umbrele, biciclete, skate-uri, trotinete etc.

Lista completă este aici și îți recomandăm să verifici tot ce este acolo ca să nu ai vreo surpriză la intrare.

2. Instalează-ți aplicația Electric Castle

În aplicație vei găsi toate informațiile de care ai nevoie, de la programul pe zile și până la detalii despre activitățile pe care le poți face peste zi sau ce poți mânca la fața locului.

Am testat și noi aplicația și ne-a plăcut cum arată și ce știe să facă. Te încurajăm să te împrieteniți cu ea. O poți găsi în App Store și în Play Store

festivalier

 

3. Află cum poți ajunge la festival 

Noi mergem la Electric Castle împreună cu smartOfficial Ride al Festivalului pentru al doilea an consecutiv. La începutul lunii iunie, în urmă cu doar câteva zile, au fost lansate pe piață noile modele smart electric drive smart fortwo ed și smart forfour ed.

Ni se pare interesant că, la nivel global, smart a devenit primul și singurul producător auto care oferă atât opțiunea de motorizări electrice, cât și pe combustie, pe întreaga gamă de modele. Cu alte cuvinte, ne pregătim pentru viitor și mergem la un festival futurist cu totul. Vom reveni cu impresiile noastre de la corner-ul smart de la Electric Castle.

Revenind la cum poți ajunge la festival, organizatorii au pus la dispoziție mai multe detalii despre traseul cu trenul, avionul, bus-ul sau cu mașina personală.

Din Cluj ai două stații din care poți lua bus-ul spre festival – Iulius Mall și Sala Sporturilor. Dacă vrei să mergi cu trenul, este bine de știut că toate trenurile care trec prin Bonțida opresc în timpul festivalului și aici. Detalii despre orele de plecare poți să găsești aici.

Important: dat fiind că există o singură cale de acces, nu este recomandat să mergi cu mașina personală, ci să folosești mijloacele de transport în comun. În felul ăsta, nu aglomerăm strada și putem ajunge cu toții cât mai repede la festival.

Alte informații utile:

  • este destul de sigur că va ploua, așa că ar fi bine să ai la tine cizme, pelerine și haine mai groase
  • accesul se face începând cu 12 Iulie de la ora 13:00 (în camping) și ora 18:00 (zona festivalului)
  • festivalierii pot intra și ieși ori de câte ori doresc de pe teritoriul Electric Castle dacă au la mână o brățară intactă RFID de festival.

Ne vedem la Bonțida!

Leave a Reply

X