Loading

Muzică și tehnologie într-un nou eveniment Globalworth District

Dragi festivalieri,

Miercuri, pe 17 aprilie, de la ora 18:00, în Globalworth Campus ni se pregătește ceva: Globalworth District | Music Edition – un eveniment cu muzică, arte vizuale și tehnologie. Sau altfel spus, se conturează primul „cartier” art&tech din România.

Pentru o zi, lobby-ul clădirii de birouri Tower 1 din Globalworth Campus (Dimitrie Pompeiu, nr. 4-6) se va transforma în reședință pentru iubitorii de muzică & petreceri și va găzdui un concert live cu Tomma Alistar și două petreceri tematice cu artiștii VRTW – UFe Dj Set și King Rabbit. Totul va fi acompaniat de instalații interactive și videomapping realizat de cuscrew și Adistu.

Cel mai tare așteptăm să vedem instalația de artă care transpune în muzică biodate culese de la plante. Cu ocazia asta, vizitatorii pot vedea cum se modifică melodiile în raport cu fluctuațiile din mediul înconjurător.

Ce este Globalworth District?

Globalworth District, primul „cartier” art&tech din România, dezvoltat de Globalworth și curatoriat de One Night Gallery, a fost lansat la finalul lunii februarie. Proiectul își propune să promoveze tânăra generație de artiști români și să transforme clădirile de birouri în spații neconvenționale care găzduiesc și susțin arta și tehnologia.

Evenimentele Globalworth District sunt construite în jurul a trei piloni: muzică, arte vizuale și design vestimentar care pot fi experimentate într-un mod nou, cu ajutorul tehnologiei. Vizitatorul devine astfel mai mult decât un spectator, putând să interacționeze cu arta și să o descopere dintr-o nouă perspectivă, precum în realitate virtuală sau augmentată.

Anul acesta, Globalworth District va găzdui, pe lângă Globalworth District | Music Edition, alte două evenimente dedicate celorlalți doi piloni: arte vizuale și design vestimentar.

Petrecerile tematice de la Globalworth District | Music Edition sunt concepute ca lucrări colaborative între muzicieni și artiștii vizuali – Ufe, The Rabbit King & cuscrew și Tomma Alistar & Adistu.

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina evenimentului pe Facebook. 

 

Leave a Reply

X