Loading

One day festival pentru fanii muzicii electronice!

În ciuda zăpezilor de afară (deși unii dintre noi au cam așteptat acest moment), începem să ne dezmorțim și să avem tot mai multe festivaluri la care să mergem în perioada imediat următoare. Cu alte cuvinte, festivalurile aduc vara mai aproape de noi!

Astăzi avem o recomandare pentru festivalierii care iubesc muzica electronică, un eveniment care să-i liniștească: acest gen muzical este în continuare bine reprezentat în industria muzicală românească.

Despre ce este vorba și cine vine?

Prima ediție a festivalului Rezistența Electronică, căci la el ne referim, va avea loc în clubul Quantic, vineri, pe 2 martie, de la ora 20:00.

Pe scenă îi vom vedea și asculta pe: Munteanu (promoter de evenimente), trupele Crowd Control, Omelette, Tourette Roulette și Karpov Not Kasparov, cărora li s-au alăturat Andrei Irode (și invitații săi) și Călin.

Biletele sunt la prețul de 30 de RON și pot fi cumpărate de aici.

Vă lăsăm cu două dintre piesele noastră preferate de la Karpov Not Kasparov și vă recomandăm să ne ratați acest eveniment. Se va lăsa, cu siguranță, cu mult dans și antren. Noi vom fi acolo negreșit!

Leave a Reply

X