Loading

Primul contact cu Electric Castle 2017

Este a 5-a ediție pentru Electric Castle, dar prima pentru noi. Vom profita puțin de acest moment de descoperire totală și vă vom povesti cum a fost primul contact cu Bonțida, spațiul în care se desfășoară festivalul.

Ne-am amintit ce ne-a spus Andi Vanca despre numărul celor care vin la festival: dacă ar fi să luăm în calcul populația unui oraș, atunci toată Sighișoara ar fi la Bonțida zilele astea. Vi se par mulți oameni? Să știți că sunt cu adevărat foarte mulți și peste tot, dar nu simți neapărat aglomerația. Spațiul de 22 de hectare este foarte inteligent locuit și amenajat. 

Ce ne-a plăcut în primul rând când am ajuns la festival a fost faptul că totul era foarte bine semnalizat, îți era ușor să te orientezi. Am apreciat mult și atenția la detalii pe care au avut-o organizatorii. Impresionați fiind de tot ce am găsit la fața locului, ne-am rătăcit un pic prin lateralele spațiului. Am fost foarte surprinși că până și acolo era o instalație de lumină care arăta foarte tare. Să te tot rătăcești, cum ar veni.

Apoi am dat peste un luminiș:

festivalier

Scena principală arată spectaculos. Peste tot, prin spațiul festivalului, sunt concerte, petreceri, muzici diferite și pentru multe gusturi. 

Încă nu am ajuns în interiorul castelului, dar diseară vrem neapărat să vedem cum este și vă povestim ce-am văzut și auzit.

Încă mai avem mult de explorat la Electric Castle și ne bucurăm că mai avem timp la dispoziție. Vă lăsăm cu câteva fotografii de aseară și revenim cu detalii în curând. Distracția de abia începe!

festivalier

festivalier

festivalier

festivalier

festivalier

Participarea Festivalier la Electric Castle este oferită de smart – Official Ride al Electric Castle 2017 pentru al doilea an consecutiv. La inceputul lunii iunie au fost lansate pe piață noile modele smart electric drive: smart fortwo ed și smart forfour ed.

Vă încurajăm să le urmăriți la Electric Castle, să mergeți la corner-ul smart și să aflați mai multe detalii despre aceste modele noi. Plus că tot acolo, după ce luați contact cu mașinile electrice smart, veți găsi și alte surprize foarte simpatice. Take a look and get smarted!

festivalier
smart

Leave a Reply

X