Loading

Prinde ultimele bilete la Jazz in Church!

Dragi festivalieri,

Puține festivaluri din România se pot lăuda cu cinci ediții consecutive sold-out. Jazz in church este unul dintre aceste festivaluri și, mai mult, este și singurul eveniment internațional de jazz care se desfășoară în fiecare an la Biserica Lutherană din București, într-o acustică minunată chiar și pentru cele mai exigente urechi.

Am fost la toate edițiile de până acum, avem încredere în selecția artistică a organizatorilor și din acest motiv vă recomandăm să nu ratați ediția 2018, din perioada 19 – 22 aprilie 2018. Vor participa muzicieni din zece țări, de pe patru continente.

Din surse sigure am aflat că mai sunt foarte puține bilete, așa că vă recomandăm să vă grăbiți ca să nu rămâneți fără jazz în church!

Ultimele bilete la concertele Jazz in Church

Iată care mai sunt concertele la care încă mai găsiți bilete:

  • joi, 19 aprilie, ora 19.00

Officium Divinum: Gavino Murgia & Cantar Lontano Ensemble (Italia). Un concert tribut adus celui mai de succes crossover între muzica elevată a Evului Mediu și sunetul unic de saxofon al finalului de secol XX. 

 Seckou Keita (Senegal) aduce în atenția publicului harpa africană Kora, un intrument exotic care ne va face să ne simțim mai aproape de muzica popoarelor din Africa de Vest.

Ultimele bilete aici. 

Gavino Murgia
Seckou Keita
  • duminică, 22 aprilie, ora 19.00

 Sylvie Courvoisier / Mark Feldman (Elveția și SUA). Un concert de jazz la pian și vioară, în zona de crossover (de această dată avem de a face cu intersecția dintre muzica de cameră și jazz), o seară americană care se anunță originală, plină de dinamism și de momente curajoase.

 The Bad Plus (SUA) – un trio de pian, contrabas și baterie, aproape de de ani de muzică sub formula asta, jazz de avagardă în adevăratul sens al cuvântului.

Ultimele bilete aici. 

Sylvie Courvoisier și Mark Feldman
The Bad Plus

INFO

Biletele sunt disponibile online pe myticket.ro și entertix.roprecum și la punctele Info Point din Mega Mall și Mall Promenada.

♫ În ziua concertelor prețul unui bilet este de 170 RON.

Mai multe detalii despre artiști găsiți pe: http://www.jazz.ro/ro/proiecte.

Credit foto pentru imaginea din header: Octavian.

————————–————————–————————–—————–

Festivalul este organizat de asociația Jazz.ro în parteneriat cu Biserica Evanghelica C.A. Bucuresti – Activitatea Culturala din București și se bucură pentru al treilea an consecutiv de patronajul Excelenței sale, Domnul Urs Herren, ambasadorul Elveției în România.

Parteneri: Embassy of Switzerland in Romania / Ambasada Elveției în România
Institutul FrancezInstitutul Italian De Cultura Vito Graso, Fondul Cultural al Elvetiei Swiss Sponsor’s Found, Pro HelvetiaInstitutul Cultural Român,Happy Piano
Sponsori: Holcim RomaniaGeberit RomaniaAzomureșWens Travel -Bucharest OfficeImprimerie BEST PrintKPMGLa CopacM60Hotel SiquaSenso Days
Cu sprijinul: Green Sound TeamandanteGreen Hours jazz-café
Parteneri Media: Scena9Cărturești, Festivalier.

Leave a Reply

X