Loading

Quiz cu Mauve Wine Experience // 6 – 7 septembrie 2019, Tohani România

Așa cum îți povesteam zilele trecute, week-end-ul viitor, pe 6 și pe 7 septembrie, vom avea a treia ediție a Mauve Wine Experience – Festival de muzică și film, la Tohani România.

Și pentru că am vrut să aflăm ce nu știe chiar toată lumea, am stat de vorbă cu organizatorii și voila un quiz cu 5 curiozități rezolvate.

Sperăm că te-am convins și că vei merge la festival. Noi credem că va fi tare fain. Ne-am entuziasmat un pic.

***

1. Festivalier: 1, 2, 3: ce putem face la festival în 3 cuvinte?

Mauve Wine Experience: Plimbări prin vie, apus și, bineînțeles, vin bun.

2. Festivalier: Ce va fi diferit la ediția de anul acesta? 

Mauve Wine Experience: Anul acesta am extins pentru prima dată festivalul la două zile, ceea ce ne-a permis să diversificăm line-up-ul și activările. În plus față de concerte și Vinyl sets, avem proiecțiile de film, o expoziție de ilustrație semnată de 5 artiști români și câteva surprize de văzut la fața locului.

3. Festivalier: Ce scurtmetraje ne recomandați să nu ratăm? 

Mauve Wine Experience: În primul rând, “Trofeul Tinereții”, regia Răzvan Opescu. Anul acesta a câștigat Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc la Festivalul Anonimul. Și pentru nostalgia verii care este la final – “Ultimul drum spre mare”, în regia lui Adi Voicu. Toate celelalte scurtmetraje selectate de Festivalul Anonimul sunt desigur de neratat. 

4. Festivalier: Putem să vedem și cum se face culesul de struguri? 

Mauve Wine Experience: Desigur, suntem în plină campanie de cules, așa că vom vedea acest proces la fața locului. În plus, avem și un concurs de cules struguri, iar câștigătorii își vor putea produce must proaspăt chiar pe platou. 

5. Festivalier: Ce vinuri și câte ar trebui să degustăm ca să ne și amintim a doua zi cum a fost la festival? 

Mauve Wine Experience: Anul acesta vinul vedetă este Siel (în limba afrikaans înseamnă suflet). Este un vin de lume nouă creat de oenologul Tohani Albertus Van Der Merwe, din Africa de Sud, el va fi prezent la festival să povestească despre acest vin cu și despre suflet. Despre cantitate, cu moderație, desigur 🙂 

Foto credit: Vlad Kozlowsky.

***

Informații logistice

MAUVE Wine Experience va pune la dispoziție autocare speciale pe ruta București-Tohani, care vor pleca din Piața Victoriei, din parcarea cu plată vis-a-vis de Guvern, în intervalul 15.30 – 17.30, și se vor întoarce în București la miezul nopții, tot în Piața Victoriei. De asemenea, festivalul dispune și de o parcare de mașini la marginea viei (vezi foto mai jos).

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim.

Leave a Reply

X