Loading

Recomandăm: Carrie Tree în concert la București și la Cluj!

Ne cam apropiem de finalul anului și vom avea tot mai puține festivaluri despre care să povestim, daaaaar să nu fiți mâhniți. Mai există speranțe: apar evenimente simpatice la care să mergem, cât să nu ne pierdem antrenamentul și antrenul, vorba aia.

Un astfel de eveniment este chiar venirea artistei Carrie Tree în concert, în România, în luna decembrie. Cu mare bucurie vă povestim despre acest concert și vă încurajăm să mergeți musai să o ascultați live, dar să vă și grăbiți pentru că biletele sunt în număr limitat. 

Carrie Tree – Songs to warm the heart  

Ce vi se pare că lipsește din acest peisaj: o seară obișnuită de joi, în luna decembrie, într-un spațiu cu o acustică foarte bună? O voce, nu? Carrie Tree vine să completeze această imagine și să ne cânte piese cum numai ea știe! 

The word Magazine spunea despre Carrie că este “UK’ s indie scene best kept secret”, dar la cât de bine sună vocea ei, ne îndoim că va rămâne un secret pentru prea mult timp. Și mai ales că deja a cântat alături de Damien Rice, Carly Simon, Lamb, Fink, Albert Mazibuko (Ladysmith Black Mambazo), Rumer, Mirabai Ceiba, sau de Martha Tilston. 

Ultimul ei album, The canoe, se bucură de niște review-uri destul de bune, iar Carrie a participat deja la mai multe festivaluri (iar ajungem la festivaluri, nu ne putem abține), cum ar fi Cambridge Folk Festival, Secret Garden și Glastonbury Festival. Muzica ei este un amestec tare fain de acustic, mistic, etnic, poezie și emoție.

Piesa noastră preferată sună cam așa, dar musai să mergeți pe Spotify și să-i ascultați toate piesele și versurile:

Unde și când mergem să o ascultăm pe Carrie?

Ca să nu mai lungim povestea, deși ar fi multe de povestit, Carrie Tree va avea două concerte în România, în luna decembrie, iar detaliile sunt cele de mai jos:

CARRIE TREE – Songs to warm the heart
  • București / 12 decembrie / Biserica Anglicană /ora 20
  • Cluj / Urania Palace /13 decembrie ora 20.00 (acces ora 19)

Biletele sunt în număr limitat și se găsesc pe www.iabilet.rope www.eventbook.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Un eveniment organizat de Camino Blanco.

Ne vedem la concerte, da?

Credit foto header: John Stoddart.

Leave a Reply

X