Loading

Rita Ora și Years & Years – confirmați la MTV Presents: Varna Beach Music Festival

Tocmai am primit o știre de ultimă oră și am zis să nu o ținem doar pentru noi.

Rita Ora și Years & Years sunt confirmați pe 12 august, la MTV Presents: Varna Beach Music Festival, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din Bulgaria.

Concerte live cu artiști internaționali (de neratat, am zice noi), soare, nisipul fin din South Beach, Varna – tot ce îți poți dori de la un festival de vară, mai ales dacă iubești muzica electronică și marea. Iar Varna nu e deloc departe, check it out!

YEARS & YEARS – prima dată în Bulgaria

Britanicii de la Years & Years, pe care i-am ascultat și pe la noi, ajung pentru prima oară în Bulgaria, chiar cu noul lor album, Palo Santo, dar și cu hiturile King, Desire și Take Shelter. Concertul va fi un amestec și pentru fanii mai vechi, dar și pentru cei noi.

Ca să vă convingem, deși nu credem că mai e cazul, vă lăsăm cu piesa noastră preferată:

RITA ORA – turneul prin Europa este aproape sold-out

RITA ORA este cunoscută în toată lumea datorită unor piese ca Anywhere, Body On Me, For You, Doing It, Shine Ya Light, Hot Right Now, RIP, Your Song sau Black Widow. La fel ca și Years & Years, vine pentru prima dată în Bulgaria și promite să ofere un concert memorabil.

Turneul actual al Ritei în Europa este aproape sold out. În urmă cu câteva sătpămâni a susținut un concert senzațional la Festivalul Coachella în California, despre care s-a tot discutat în presa internațională.

***

INFO

Prețurile biletelor pornesc de la 20 de Euro. Dacă vă grăbiți, mai puteți prinde și bilete VIP ( includ: prioritate la intrare, locuri speciale, cocktail-uri gratis, intrare la After Party și obiecte promoționale), iar de aici le puteți cumpăra: www.mtvpresentsvarnabeach.com/tickets

Mai multe detalii despre festival găsiți pe pagina oficială, pe Facebook sau pe Instagram.

Leave a Reply

X