Loading

SIDE EFFECTS la Festivalul SoNoRo 2018

Așteptăm de la ediția anterioară a Festivalului SoNoRo să o anunțăm pe cea de anul acesta. Am mai declarat noi și în trecut că suntem cei mari fani și că suntem mereu cu ochii pe SoNoRo, dar nu ratăm nicio ocazie să reamintim lucrul ăsta.

Așadar, așteptarea a luat sfârșit. Ediția a XIII-a a Festivalului SoNoRo va avea loc în perioada 2 – 20 noiembrie 2018, la București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu.

Tema de anul acesta este SIDE EFFECTS și vom avea, așa cum ne-au obișnuit organizatorii, un amestestec de concerte de muzică de cameră în cele mai frumoase săli de concert din țară – Palatul Cotroceni, Ateneul Român, Filarmonicile din Timișoara, Brașov și Sibiu –, dar și în spații neconvenționale – Galeria de artă Halucinarium și mansarda Carului cu Bere din București sau a Casei Boema din Cluj-Napoca, o proiecție de film în atriumul Institutului Francez și o seară sud-americană la Palatul Bragadiru.

Pe cine ascultăm la SoNoRo 2018?

Îi vom putea asculta pentru prima dată pe scena Festivalului SoNoRo pe violoniștii Pavel Vernikov, Svetlana Makarova, Anna-Liisa Bezrodny și Jonian Kadesha, pe violista Meghan Cassidy, pe violonceliștii Kyrill Zlotnikov și Jan-Erik Gustaffson sau pe pianista Marianna Schirinyan.

Cum se vor numi concertele, dat fiind că și lucrul ăsta este o emblemă a festivalului și de abia așteptam să le vedem? VERTIGO, LUNATIQUE, HANGOVER, SOMETHING BORROWED – SOMETHING BLUE, CRIMES OF PASSIONS sau DEL AMOR Y OTROS DEMONIOS sunt doar câteva dintre titlurile concertelor ediției 2018.

Biletele și abonamentele s-au pus în vânzare și vor putea fi achiziționate până pe 19 octombrie la un preț redus, de pe site-ul Eventim (www.eventim.ro), din librăriile Humanitas și Cărturești, din magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo.

Așadar, nu stați pe gânduri. Cumpărați-vă bilete și mergeți la SoNoRo. Nu veți regreta, aveți încredere.

Ne vedem la concerte. La toate concertele. Haha.

Info

Platforma culturală SoNoRo include Festivalul SoNoRo (13 ani), SoNoRo-Inteferențe, programul de burse și workshop-uri pentru tineri muzicieni (12 ani), SoNoRo On Tour (11 ani), SoNoRo Arezzo (8 ani), SoNoRo Conac, seria de concerte estivale găzduite de clădiri de patrimoniu din România (6 ani).

SoNoRo este membru al European Festivals Association.

 Mai multe detalii pe www.sonoro.ro și pe pagina de Facebook. 

Leave a Reply

X