Loading

Summer Well 2017 – cum ajungem și cum ne orientăm la fața locului?

Vă spuneam în urmă cu câteva zile că avem mai multe detalii despre această ediție a Summer Well. Ei bine, am revenit acum cu câteva completări care să vă ajute să vă bucurați în voie de ediția 2017.

🌴Aplicația Summer Well – de instalat și de luat la festival

Unele festivaluri, așa cum este Summer Well, implică foarte multe activități în afara concertelor, așa că îți poate fi greu să te orientezi la fața locului.

Totuși, tocmai ca să nu existe problema asta și să poți avea timp pentru tot ce vrei să faci la domeniul Știrbey, organizatorii au pregătit o aplicație de mobil cu informațiile esențiale:

 • programul concertelor – ora la care va cânta trupa ta preferată
 • bilete de vânzare – pe care le poți adăuga în wallet-ul tău dacă folosești versiunea de iOS
 • harta domeniului – cu toate barurile și restaurantele prezente, dar și o parte dintre activitățile oferite de partenerii festivalului
 • detalii despre activitățile pe care le poți face în afara concertelor: Orange Pop Up Cinema, GigGif, Summer Wellness, Water Screen ș.a.m.d.
 • regulamentul – află ce poți / nu poți avea la tine. Atenție: fără aparate foto profesionale, doar compacte.
 • știri – noutăți de tot felul
 • logistic stuff – cum poți ajunge cu autobuzul sau cu mașina personală

Important: Aplicația poate fi descărcată de aici: Android – https://goo.gl/3Tr9tP și iOS – https://goo.gl/rsxRjp

festivalier

🌴 Cum poți ajunge la festival?     

  🚌 By bus

Organizatorii pun la dispoziție o cursă specială care va lega Piața Victoriei (stația de metrou de la Muzeul Țăranului Român de pe Bulevardul Ion Mihalache) de Domeniul Știrbey din Buftea. Orele de plecare pentru cele trei zile de festival sunt:

 • Vineri, 11 august: primul autobuz pleaca de la ora 18:00, iar ultimul va pleca de la Domeniul Știrbey spre București la miezul nopții
 • Sâmbătă, 12 august: primul autobuz pleacă la ora 12:00, adică la prânz, iar ultimul pleacă dinspre Domeniul Știrbey spre București la ora 4:00 dimineața
 • Duminică, 13 august: primul autobuz pleacă la ora 12:00, la prânz, iar ultimul pleacă dinspre Domeniul Știrbey spre București la ora  4:00 dimineața.

Autobuzele vor pleca la un interval de aproximativ 30 de minute, asta pentru că, în condiții de trafic ok, traseul ar trebui să dureze circa 30 de minute. Biletul costă 7 lei și poate fi achitat cu cardul RATB sau cumpărat din stația de autobuz de la Muzeul Țăranului Român.

   🚗 By car

Dacă alegeți să mergeți cu mașina, aveți trei rute alternative pe care le puteți încerca: Mogoșoaia, Chitila și Corbeanca.

Mai multe detalii despre hartă și trasee puteți găsi fie pe site, fie în aplicația de mobil despre care v-am povestit mai sus.

festivalier

🌴 Ce poți avea la tine și ce nu?

Aici treaba este destul de simplă.  Organizatorii te roagă următoarele:

 • Să nu aduci cu tine mâncare sau băutură și nici animalele de companie
 • Doar fotografii și cameramanii autorizați pot intra cu aparate foto profesionale și cu camere video. Altfel, dacă vii cu o cameră foto compactă este ok, vei avea voie cu ea.
 • Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care are bilet la festival.

Cam asta ar fi. În încheiere, vă lăsăm cu două dintre piesele noastre preferate pe care de abia așteptăm să le ascultăm la festival. Iei.

See you there!

Foto credit: Summer Well Festival. 

Leave a Reply

X