Loading

Recital de jazz peruan cu Susana Baca la Jazz in the Park

Mai avem doar câteva zile până începe ediția 2017 a Festivalului Jazz in the Park. V-am povestit recent despre Fondul Jazz in the Park și vă încurajăm să cumpărați bilete neobligatorii ca să susțineți cauzele propuse de organizatori.

Acum vrem să vă recomandăm un concert din cadrul festivalului, mai ales dacă iubiți jazz-ul din America de Sud.

Susana Baca, una dintre cele mai apreciate și cunoscute voci din jazz-ul peruan, vine la Cluj – Napoca pe 26 iunie, la Opera Maghiară.

festivalier

De ce vă recomandăm să mergeți la acest concert? 

Susana Baca este o adevărată personalitate atunci când vorbim despre revitalizarea culturii afro – peruane.

În iulie 2011 a fost numită Ministru al Culturii în Peru, devenind al doilea ministru afro – peruan din istorie.

A câștigat două premii Latin Grammy. În 2002 pentru cel mai bun album Folk cu “Lamento Negro”. În 2011 pentru colaborarea cu Calle 13, pentru piesa “LatinoAmerica”

Piesele Susanei combină influențe spaniole, africane, portugheze și transmit multă emoție.

În concertele ei folosește o multitudine de instrumente tradiționale, care dau o tentă originală muzicii pe care o interpreteză: cajón, udu, quijada.

Cântă mult despre dragoste, dar și despre luptă, străduință, durere, demnitate.

Susana Baca vine la Cluj împreună cu grupul ei format din muzicienii: Hugo Ronaldo Bravo Sanchez, percuție, Ernesto Carlos Hermoza Aznaran, chitară charango, Alvin Oscar Huaranga Huaranga, contrabas baby bass, Maria Elena Pacheco Belevan, vioară, Luis Fernando Hoyle del Rio, inginer de sunet.

Dacă vreți să vă simțiți pentru o seară ca în Peru, vă recomandăm să o ascultați live pe Susana Baca.

Bilete încă mai găsiți pe biletmaster.ro și pe eventim.ro

Jazz in the Park Festival va avea loc timp de 7 zile, în perioada 26 iunie-2 iulie 2017. Va prezenta o serie de concerte pe bază de bilete – Dhafer Youssef, Susana Baca, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra -, concerte pe malul Someșului în cadrul Concursului Internațional Jazz in the Park, concerte în Parcul Central și reprezentații stradale artistice pe mai multe artere din oraș.

Jazz in the Park Festival este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, finanțat prin Administrația Fondului Cultural Național, recomandat ca o experiență Staropramen de partenerul de tradiție al festivalului, powered by BCR, susținut de Mega Image și realizat printr-un amplu parteneriat cu Daisler Print House din Cluj.

Jazz in the Park recomandă cu încredere Almdudler – cea mai sănătoasă băutură răcoritoare. Proiectul este, de asemenea, susținut de Alexandrion Group, E.ON Business Services, Bosch și Betfair.

Detalii găsiți pe www.jazzinthepark.ro și pe www.facebook.com/jazzintheparkromania.

Leave a Reply

X