Loading

Un festival cu lună plină și cu Jessie Ware, Kovacs & Nouvelle Vague: Full Moon Live Festival!

Atenție, urmează un material noir!

În week-end-ul cu lună plină din august se întâmplă ceva în oraș.

Ni s-a spus să ne pregătim, să fim vigilenți și atenți în toate părțile și la sunetele care ne înconjoară, să nu zicem că n-am știut. Așa că îți spunem și ție, te îndemnăm să faci la fel și să fii neînfricat(ă).

Sâmbătă și duminică, pe 25 și 26 august, la Arenele Romane din București va avea loc a doua ediție a Full Moon Live Festival! 

Dacă îți amintești, în 2016, la prima ediție a festivalului au fost invitați LP, Asaf Avidan și Yellow. Iată că anul acesta organizatorii Full Moon Live Festival se întorc cu vești foarte bune!

Pe cine ascultăm?

Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și Moonlight Breakfast vor interpreta live pe scena festivalului. Sună foarte bine, nu ți se pare? Dacă te grăbești, încă mai găsești bilete aici.

În continuare, îți povestim despre fiecare artist în parte și îți spunem și care sunt piesele noastre preferate. 

Recunoaștem că pe “Wildest Moments”, piesa lui Jessie Ware, vom dansa cu cel mai mare aplomb, dar și celelalte concerte vor fi de văzut și, mai ales, de ascultat neapărat. Ne vedem acolo, da?


Jessie Ware

Jessie Ware, spiritul liber care aduce note de soul și electro în muzica pop, a ajuns pe buzele tuturor în 2012, odată cu lansarea piesei “Wildest Moments”, piesă care s-a auzit multă vreme pe toate posturile de radio din România și din lume.

Sigur, sigur știi piesa, iar live va suna și mai bine!

——————————————————————————————————————————————————————–

Kovacs

Kovacs este o artistă foarte generoasă cu publicul său. Cu vocea unei legende a muzicii soul și cu o istorie complicată pe care a transformat-o într-o călătorie muzicală deschisă și emoționantă, ea vine cu un suflu nou, diferit, un amestec de multe genuri și emoții.

——————————————————————————————————————————————————————–

Nouvelle Vague

Pe cei de la Nouvelle Vague i-am mai ascultat live și de fiecare dată nu am putut sta locului. Felul în care cântă și dansează este de-a dreptul molipsitor. Vei asculta piesele celor de la Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths și The Cure într-o altă interpretare.

——————————————————————————————————————————————————————–

Mihail

Cine nu a ascultat piesa “Mă ucide ea”? Într-o perioadă era absolut pe toate posturile de radio și prin toate spațiile din oraș. Mai apoi, Mihail a lansat și alte piese care s-au bucurat de reacții foarte bune: “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” și “Simt că ne-am îndepărtat”.

Poate ce nu știai despre Mihail, dar poți afla de la noi, ar fi că are o mare pasiune pentru fotografie și arte vizuale, ceea ce putem intui și din felul în care arată videoclipurile sale.

Cât despre noi, da, da, tot cu “Mă ucide ea” am rămas în minte. Ne place place foarte mult și în prezent!

——————————————————————————————————————————————————————–

Moonlight Breakfast

Prima dată i-am ascultat pe cei de la Moonlight Breakfast când au cântat în deschiderea trupei Jamiroquai, în urmă cu câțiva ani. Ne-au atras atenția de atunci, iar mai apoi i-am tot urmărit și am decretat că ne place stilul lor fresh și relaxat!

***

INFO Full Moon Live Festival

Full Moon Live Festival a avut o primă ediție în București în 2016 când și-au vrăjit publicul sub luna plină cu LP și Asaf Avidan, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Mai multe detalii despre Full Moon Live – www.fullmoonlivefestival.ro si pe pagina de Facebook: FullMoonLive.

Leave a Reply

X