Loading

UNFINISHED aduce la București experți de la The New York Times!

Da, toamna asta avem un festival care transformă cu totul Muzeul Național de Artă al României (MNAR).

Festivalul UNFINISHED aduce la București, la MNAR, în perioada 27 – 30 septembrie, peste 30 de antreprenori, artiști și creatori vizionari care vor discuta despre drepturile omului, artă & design, tehnologie și antreprenoriat.

Nu greșim dacă spunem că este un festival de idei, un spațiu în care vei găsi inspirație de la oameni cu experiențe impresionante și cu dorința de a le povesti și altora despre lecțiile pe care le-au învățat pe parcurs.

Și când o să-ți povestim și ce invitați sunt la ediția de anul acesta, o să înțelegi și mai bine de ce ne entuziasmăm noi când vorbim despre UNFINISHED.

Pe cine vedem și ascultăm la UNFINISHED 2018?

Una dintre cele mai recente confirmări vine de la Esther Perel, psihoterapeut și autor în topul The New York Times.

Festivalul îl aduce în Premieră în România pe Joel Evey, Senior Creative Director la Gap, cu o experiență de peste 13 ani în comunicare pentru branduri ca Nike, Levi’s, Bloomberg Businessweek, URBAN Outfitters.

Tot pentru prima dată în România vine și pe Duncan Wolfe, fotograf, regizor și director de creație din Los Angeles. Acesta a fost regizor și strateg digital la Casa Albă în perioada președintelui Obama, documentând ultimii doi ani ai administrației.

Photo courtesy of Duncan Wolfe (@duncan)

Lista de invitați este completată de Ian Daly, Head of Brand Strategy Live Nation (cei care fac 90 de festivaluri worldwide, printre care Lolapalooza, Rock Wercher etc.), Aja Monet, poet și activist, Farah Nayeri, corespondent cultural al The New York Times în Europa, Archie Lee Coates și Jeffrey Franklin, parteneri PlayLab și fondatori + Pool, Iulian Stanciu, CEO eMAG, Andrew Herzog, designer multidisciplinar și co-fondatorul HAWRAF, Barbara Soalheiro, fondatorul MESA, Kimberley Motley, avocat pe drepturile omului, Danilo Maldonado Machado, disident cubanez, Peter Conrads, Co-fondator + Managing Director SLOW, Maria Toorpakai Wazir, jucătoare de squash, Ayesha Gulalai Wazir, om politic și activist, Pete Davis, scriitor & civic performer.

Printre artiștii care vor avea lucrări în cadrul expoziției se numără Kitra Cahana, Alfredo Jaar, Josh Begley, Tehching Hsieh, Luca Zamoc, Oana Vainer, Luca Zamoc, Rachel Monosov + Admire Kamudzengerere.

Grupul Numen/For Use va construi o instalație spațială interactivă care va fi accesibilă tuturor celor care vor veni la festival.

***

INFO UNFINISHED

În perioada 27 — 30 Septembrie 2018, Fundația Eidos organizează festivalul UNFINISHED la Muzeul Național de Artă al României din București.

Realizat în parteneriat cu Ministerul Culturii, și cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB, UNFINISHED
reunește peste 30 de lideri internaționali și personalități ale societății civile.

Pentru actualizări permanente cu privire la invitați și artiști, verificați line-up-ul festivalului disponibil aici.

Pentru mai multe informații: www.unfinished.ro | hello@eidosfoundation.org.

Leave a Reply

X