Loading

Vrei să te înscrii la ROMANIAN JEWELRY WEEK?

Știm că fanii bijuteriei contemporane sunt peste tot, chiar și printre cei care iubesc festivalurile. Așa că am zis că această veste o să vă intereseze.

Vă povesteam prin martie că anul acesta va fi Romanian Jewelry Week, dar cum a venit peste noi perioada asta dificilă, evenimentul s-a reprogramat pentru 22 – 27 septembrie 2020. 

Gena Tudor

Până atunci, organizatorii anunță un nou apel pentru secțiunea de expoziții din cadrul primei ediții a evenimentului. Așa că, dacă vreți să vă înscrieți lucrările voastre, până pe 10 August 2020 sunt deschisea aplicațiile pentru:

  1. Designeri individuali din România și din întreaga lume, care activează în domeniul bijuteriei contemporane. Detalii și înscrieri aici.
  2. Instituții și colective – școli, galerii, muzee, librării, alte spații culturale și organizatori de evenimente care doresc să se înscrie în harta oficială Romanian Jewelry Week. Detalii și înscrieri aici.

Mult succes tuturor și poate ne vedem la Romanian Jewelry Week, în septembrie!

INFO

ROMANIAN JEWELRY WEEK 1.0 este organizat cu ocazia aniversării a 10 ani de la înființarea Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană și își propune să fie cel mai amplu eveniment din România dedicat bijuteriei contemporane și un punct de reper pe harta evenimentelor internaționale de profil, alăturându-se listei de țări și orașe care au săptămâni dedicate bijuteriei – Barcelona, Munchen, Milano, New York ți Atena.

Peste 8 muzee, galerii și spații culturale din București vor face parte din harta Romanian Jewelry Week și vor găzdui pe întreaga perioadă creațiile artiștilor și designerilor români și internaționali. Evenimentul va prezenta colecțiile a peste 70 designeri români și are ca invitați peste 80 creatori, colective și asociații de designeri din Portugalia, Italia, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Elveția, Canada, Israel, China, Norvegia.

Evenimentul este organizat de Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană și este cofinanțat de AFCN și sprijinit de Electrica Furnizare și Montblanc România. Programul complet al Romanian Jewelry Week 1.0 va fi disponibil pe site-ul https://www.romanianjewelryweek.com/

 Foto cover: TingTing Chen & Xiyu Chen (China-UK).

Leave a Reply

X