Loading

Analogue Festival: bilete și program

Știm că vara asta sunt ceva festivaluri prin țară, dar în București sau aproape de București nu sunt atât de multe. Sau nu câte ne-am dori noi. Așa că, atunci când am auzit că anul acesta va fi prima ediție a Analogue Festival, ȋntre 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni, ne-am bucurat tare mult.

Și când am văzut unde va fi și line-up-ul, ne-am bucurat și mai tare, mai ales pentru feblețea noastră principală: Asaf Avidan.

Bilete la un preț special

Și se pare că se continuă seria de vești bune dinspre Mioveni. Prețul biletelor va fi unul mai bun până pe 14 august:  110 lei + taxe / zi. Din 15 august preţul unui bilet de o zi va deveni 140 lei + taxe.

Biletele pe zile și abonamentele cu aces de 3 zile sunt disponibile online pe Bilete.roIa BiletEntertix și Eventim, dar vor putea fi achiziţionate și direct de la intrare, ȋn zilele de festival, ȋn limita stocului disponibil. 

Programul pe zile

Vineri, 2 septembrie

Programul concertelor ȋncepe la ora 18:00: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, BUG Mafia, Rudimental (DJ set). 

Sȃmbătă, 3 septembrie 

Programul concertelor ȋncepe la 17:30:  Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob și Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv, Morcheeba

Duminică, 4 septembrie 

Programul concertelor ȋncepe la 16:00: Maria Hojda, Irina Rimes, The Motans, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware

Pe langă muzica live de pe Main Stage, festivalul va avea încă două scene. 

Surpriza festivalului este scena Radio ZU: “ZU aduce starea naturală, tu adu-ţi prietenii la Analogue Festival, pe platoul Făget! Am pregătit o scenă specială cu #MuzicaAia, gata să primească toată energia publicului. DJ Razz și DJ Popoviciu sunt la platane și mixează cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente. În cele 3 zile de festival ne vom bucura cât pentru 3 luni de vară. Ne vedem pe platou, să facem cel mai tare show! See you!”, au transmis reprezentanţii Radio ZU. 

Analogue va avea ȋncă o scenă de party, unde mai mulţi DJs și tineri artiști vor pune muzică ȋn fiecare zi de festival.

Din câte am înțeles, în curând vom avea informații suplimentare și despre activităţile conexe din festival. 

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival care îmbină natura cu muzica și care aduce în discuție problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului și relațiile interumane. Prima ediție se va desfășura în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei Mioveni și al Centrului Cultural din Mioveni.

Participanții la festival vor putea alege ȋntre cele 3 scene muzicale, ateliere de creație și multe zone de relaxare și dedigitalizare, pentru o conexiune cât mai reală între oameni cu preocupări și valori comune.

Festivalul îl are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din România, o inovație BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care oferă 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar și cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în România și 7 milioane în celelalte țări din Centru și Est, George a devenit cea mai populară platformă de digital banking din Europa și este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri și evenimente culturale din România.

Organizatori: CENTRUL CULTURAL MIOVENI, PRIMĂRIA ORAȘULUI MIOVENI, CONSILIUL LOCAL MIOVENI

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovație BCR

Partener media principal: Radio ZU

Parteneri media: Adevărul, Profit.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM®, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, SISTEMATH BY LA FANTANA, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA 

Parteneri locali: SUPERNOVA PITEȘTI, CINEMA TRIVALE, HAPPY CINEMA.