Loading

Gărâna Jazz Festival 2022 prezintă concertele de la Experimental Stage

Ne place când festivalurile au curaj să experimenteze. Iar Gărâna Jazz Festival este unul dintre cele mai curajoase festivaluri de pe la noi. Anul acesta, organizatorii prezintă Experimental Stage Empowered by UniCredit Bank, la Biserica Catolică din Văliug.

Altfel spus, la Văliug, sat aflat la 14 km de Gărâna, vom putea asculta șase proiecte românești de jazz și unul francez, în prima parte a zilei, de la ora 11:00, de vineri până duminică.

Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare, UniCredit Bank: „La UniCredit Bank, ne implicăm în proiecte care susțin comunitățile să crească și alegem să ne asociem cu acele proiecte sustenabile care produc efecte durabile pe termen lung. Proiectele culturale, așa cum este Gărâna Jazz Festival, au potențialul de a genera schimbări pozitive pentru sănătatea emoțională a comunităților – tot ceea ce înseamnă artă, creativitate, reprezintă un demers care, dincolo de valoarea intrinsecă, ne încurajează să fim mai empatici, mai deschiși, mai toleranți. De aceea, ne bucurăm să oferim anul acesta publicului participant la festival Experimental Stage Empowered by UniCredit Bank, o experiență muzicală autentică și inedită”.

Programul Experimental Stage Empowered by UniCredit Bank (Biserica Catolică din Văliug):

vineri, 8 iulie 2022, ora 11:00

  • Vincent Courtois – West (solo) (Franța)
  • Fluidian (România)
  • Eva Maria Gârlea (România)

sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 11:00

  • Adi Stoenescu Trio (România)
  • Ionuț Dorobanțu & Alina Giurgiu (România)

duminică, 10 iulie 2022, ora 11:00

  • Cătălin Milea Sanoterra Ensemble (România)
  • Nicolas Simion Trio – Crazy World (România)

INFO 

Biletele și abonamentele sunt disponibile online, pe www.bilete.ro, și fizic în magazinele Inmedio & RELAY, Germanos, Vodafone și oficiile Poștei Române.

Prețul unui abonament pentru 4 zile este de 520 RON – asigură accesul la toate concertele din festival (de la Scena Principală din Poiana Lupului + Experimental Stage Empowered by UniCredit Bank de la Biserica Catolică din Văliug).

Prețul unui bilet pentru o zi este de 140 ron – asigură accesul la toate concertele din ziua respectivă (de la Scena Principală din Poiana Lupului + Experimental Stage Empowered by UniCredit Bank de la Biserica Catolică din Văliug).

Pentru cei care vor să participe doar la concertele de la Experimental Stage Empowered by UniCredit Bank (Biserica Catolică din Văliug) vor exista bilete la intrarea în biserică, în valoare de 50 de lei. Accesul la concertele din biserică se va face în limita locurilor disponibile.

Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită.

______

Partenerii Gărâna Jazz Festival 2022 sunt: Ministerul Culturii, Consiliul Județean Caraș Severin, Consiliul Județean Timiș, Primăria Timișoara prin Centrul de proiecte, Institutul Polonez, Institutul Francez, Centrul Cultural German, Institutul Cultural Român și UVT – Universitatea de Vest Timișoara.

Sponsori: UniCredit, Coca Cola, Catena, Bioclinica și Egeria TM

Parteneri media: Radio Guerrilla, Societatea Română de Radiodifuziune și TVR.