Loading

Jazz night cu Blue Noise la MercatoKultur

Taaaare dor ne era de un concert de jazz în aer liber, în București. Așa că, atunci când prietenii noștri de la MercatoKultur ne-au convocat să facem împreună un concert de jazz în grădina lor superbă, nici n-am stat pe gânduri.

După câteva întâlniri adorabile între echipa MercatoKultur și noi, Festivalier, ne bucurăm să vă invităm la un concert tare fain cu Blue Noise, pe 14 septembrie, de la ora 19:30, la MercatoKultur, desigur.

Blue Noise: șase voci care creează muzică a cappella unică pe piața românească

Marina-Alexandra Arsene (sopran), Elena Moroşanu (mezzo sopran), Ana Dubyk (alto), Mihail Grigore (tenor), Bogdan Tudor (bas) şi Denis Bolborea (percuție vocala/beatbox) formează “laboratorul de voci” unde experimentează, explorează şi se joacă cu o gamă diversă de sonorităţi pe care vocea umană le poate produce.

Cele șase voci sunt șase interpreți cu o pregătire artistică solidă, activi de-a lungul timpului în diverse formații. Patru dintre ei au făcut parte din trupa Jazzappella, prima formație a capella din România.

Blue Noise este povestea antagonismelor care creează împreună o muzicalitate originală. Culoarea albastră te duce cu gândul la liniște, la melancolie, la armonie.

Blue Noise este povestea unei formații care vrea să bucure, să emoționeze, să impresioneze printr-un univers artistic inedit și prin virtuozitate muzicală. Membrii grupului te vor cuceri prin pasiunea pe care o pun în muzică, prin carisma lor și prin plăcerea pe care o au de a cânta împreună.

Ce mai e important de știut despre concertul din 14 septembrie

Intrarea va fi liberă, Facebook eventul la care poți să dai GOING este aiciMercatoKultur, un loc pe care vi-l recomandăm musai, se află exact lângă Ambasada Germaniei, pe strada Gheorghe Demetriade, la numărul 6-10, în București.

Spațiul este, de fapt, o grădină mare și frumoasă, cu multe locuri la mese. Dacă vrei să și mănânci, e bine să știi că vei găsi mai multe food trucks la fața locului cu: burgers, pizza, thai food, înghețată de la Friddi. Sigur ne-a scăpat nouă ceva, deci mai bine hai să vezi tu toate opțiunile. Aaa și e bine să știi că vei găsi acolo și un loc de joacă, în cazul în care vrei să vii cu cei mici.

Ne vedem acolooo!