Loading

Jazz night cu saxofon, voce și chitară la MercatoKultur

După ce prima ediție de Jazz Night la MercatoKultur de săptămâna trecută a fost un real succes, semn că ne dorim mai mult jazz prin grădinile din București, revenim cu episodul 2.

Miercuri, pe 21 septembrie, tot de la ora 19:30, tot la MercatoKultur, vă așteptăm la un concert cu saxofonistul italian Paolo Profeti, cu vocea Marinei Arsene și cu Ciprian Pop la chitară. Intrarea va fi liberă.

Marina Arsene este profesor la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, secția jazz. O bună parte din cariera ei a cântat a capella în grupurile The Twisters, Jazzappella și Blue Noise  (dada, dacă ați fost la evenimentul trecut, ați ascultat-o și pe Marina) alături de care a explorat tehnici și sonorități vocale extinse.

Saxofonistul italian Paolo Profeti este stabilit de 9 ani în România. Este lead alto al Big Band-ului Radio, colaborează cu Bucharest Jazz Orchestra, este profesor asociat la UNMB, are la activ 2 albume proprii cu Paolo Profeti European Collective și a concertat cu cei mai importanți jazzmani din România, atât în țară cât și în străinătate.

Ciprian Pop se numără printre cei mai apreciați chitariști de jazz din România. A susținut numeroase concerte cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristian Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion, Alex Man și mulți alți artiști de renume.

Ce mai e important de știut despre concertul din 21 septembrie

Intrarea va fi liberă, Facebook eventul la care poți să dai GOING este aici.

Reluăm recomandarea de săptămâna trecută. MercatoKultur, un loc pe care vi-l recomandăm musai, se află exact lângă Ambasada Germaniei, pe strada Gheorghe Demetriade, la numărul 6-10, în București.

Spațiul este, de fapt, o grădină mare și frumoasă, cu multe locuri la mese. Dacă vrei să și mănânci, e bine să știi că vei găsi mai multe food trucks la fața locului cu: burgers, pizza, thai food, înghețată de la Friddi. Sigur ne-a scăpat nouă ceva, deci mai bine hai să vezi tu toate opțiunile. Aaa și e bine să știi că vei găsi acolo și un loc de joacă, în cazul în care vrei să vii cu cei mici.

Ne vedem la concert, da?