Loading

Smida Jazz Festival – lineup și activități

Smida Jazz Festival, unul dintre cele mai faine festivaluri de jazz de pe la noi, va avea loc anul acesta între 19 și 21 august și are un lineup mai ceva ca în anii trecuți, cu artiști care vin direct de pe scenele unor festivaluri europene renumite.

Poate cea mai așteptată artistă a acestei ediții, Nubya Garcia, tocmai a avut un concert eclectic la festivalul Glastonbury.  Nubya Garcia va avea concert la Smida Jazz Festival pe scena principală, în a treia zi de festival, duminică, 21 august.

Duetul danez, Svaneborg y Kardyb, ajunge pe scena Smida Jazz Festival după un concert la Montreux Jazz Festival, al doilea festival de jazz din lume ca număr de participanți. Minimaliști, creatori de ritmuri molipsitoare desprinse din vise,
Svaneborg y Kardyb vor concerta la Smida, în prima zi de festival, vineri,19 august.

Artistul român, Mischa Blanos, s-a bucurat de transmiterea live pe canalul ARTE a concertului său din cadrul festivalul Europavox. Mischa Blanos va concerta la Smida Jazz Festival, sâmbătă, 20 august.

Lineup-ul complet și informații despre artiștii prezenți la această ediție se găsesc pe site-ul oficial al festivalului.

📷 Marius Mariș ◘ www.komiti.media

Ce activități de zi  vor fi la Smida Jazz Festival 2022? 

Smida Jazz Festival le oferă iubitorilor de muzică bună și de natură cea mai relaxantă și revigorantă experiență de festival. Doar o parte dintre activitățile de zi:

Explorări ghidate ale naturii, în pădure, în Peștera Pepii din Parcul Natural Apuseni

Caiac pe Lacul Beliș-Fântânele

– Atelier de scriere creativă cu scriitorul Marius Chivu

Yoga pentru sănătatea minții

– Conferințe în zona Grow despre fake news, sustenabilitate economică la Roșia Montana, Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii.

Lista de activități de zi se găsește aici și va fi completată cu multe alte propuneri.

Biletele la această ediție, în valoare de 70 euro, Festival Pass, și 94 euro, Festival & Camping Pass, se pot cumpăra pe site-ul festivalului.